<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Tekniker innenfor fangst- og redskapsforskning (Mrk. 36-16)

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Hydrology, Hydrogeology, Water Resources
Location Norway - Europe
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 15/08/2016
Company Name Institute of Marine Research (IMR) in Norway
Contact Name
Website Further Details / Applications
Institute of Marine Research (IMR) in Norway logo
Also Listing:
Description

Ved Havforskningsinstituttet er det en ledig fast stilling som redskapstekniker. Stillingen ligger til forskningsgruppe ”Fangst” med arbeidssted i Bergen. Forskningsgruppens hovedarbeidsområder ligger innenfor utvikling av miljø- og ressursvennlig fangstteknologi, forbedring av mengdemålingsmetoder med bruk av fiskeredskaper og fangstrelevant fiskeatferd.

Til stillingen søkes det en praktisk rettet person med interesse for redskapsteknologi. Søkeren må ha erfaring fra fiske/redskapsindustri og/eller fra forskningstokt på Havforskningsinstituttets egne eller innleide fartøyer. Kjennskap til oppbygging, vedlikehold og håndtering av fiskeredskaper, spesielt trål, vil bli tillagt stor vekt. Personen vil delta i utvikling av ansvarlig fangstteknologi og kvalitetssikring av instituttets forskningsredskaper. Videre må hun/han ha interesse for og være villig til å lære håndtering av undervannskamera og annen forsøksinstrumentering.

Søkeren må delta i forskningsgruppens toktvirksomhet (anslått til ca. 60-80 toktdøgn pr. år) på instituttets egne fartøyer og innleide fiskefartøyer, der hun/han skal assistere i redskapshåndtering, gjennomføring av fangstforsøk, studier av fiskeatferd m.v. Vedkommende må delta i planlegging av og forberedelser til tokt, opparbeiding/tilrettelegging av data samt vedlikehold av fiskeredskaper som forskningsgruppen disponerer til forsøksvirksomhet.

Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner vil bli vektlagt. Søkeren må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ som 1087 overingeniør eller 1181 senioringeniør avhengig av kvalifikasjon, ansiennitet, kompetanse og erfaring. I tillegg kommer toktgodtgjørelse og avspasering som kompensasjon for reise og toktdeltagelse. Fra bruttolønn trekkes 2 % innskudd til Statens Pensjonskasse.

Havforskningsinstituttet er en IA-virksomhet som er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke stillingen. På bakgrunn av et personalpolitisk mål om at arbeidsstaben skal gjenspeile befolkningssammensetningen generelt, både når det gjelder kjønn og kulturelt mangfold, oppfordres spesielt kvinner og personer med minoritetsbakgrunn til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til forskningsgruppeleder Svein Løkkeborg, tlf. 941 37 809 - svein.lokkeborg@imr.no, eller forsker Aud Vold, tlf. 995 06 930 - aud.vold@imr.no. For mer informasjon om Havforskningsinstituttet, se www.imr.no.

Søknad og CV, relevante attester og vitnemål sendes elektronisk via link på denne siden.

Søknadsfrist: 15. august 2016

Add to My Account
<< Back