<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Scandinavian GtS Projektingenjör - Vill du arbeta i ett grönt företag som bidrar till minskade CO2-utsläpp?

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Sustainability, Climate, CSR, EMS
Location Sweden - Europe
Town/City Stockholm
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 16/05/2010
Company Name Scandinavian Biogas
Contact Name
Website Further Details / Applications
Scandinavian Biogas logo
Also Listing:
Description

Vi söker en projektingenjör med kunskaper inom gas och kylteknik. Arbetet innebär att du kommer att vara delaktig under hela projekttiden från anbudsfas till dess att projektet är slutfört. I arbetsuppgifterna ingår arbete med driftsfrågor och att inhämta driftserfarenheter som sedan implementeras i kommande anläggningar. Arbetet sker i nära samarbete med projektledaren. Du kommer även att utföra arbeten på vissa delar av anläggningarna samt att delta i själva installationsfasen.

Du bör ha erfarenhet från ritningsprogram då en stor del av projektdokumentationen är digital och behöver anpassas och administreras av oss. Detta då våra anläggningar har en hög automationsnivå, vilka körs obemannat och styrs via internet. Du bör vara strukturerad till din läggning, ha förmåga att hantera el- såväl som mekanikfrågor samt ha ett genuint intresse för processer.

Du är målinriktad och duktig på att leverera resultat. Då moderbolaget ligger i Holland är goda kunskaper i engelska ett krav. Vidare ingår resor som en del av arbetet och då främst till olika anläggningar under uppförande i främst Skandinavien. Dokumenterad erfarenhet är meriterande samt även att du finns tillgänglig så snart det är möjligt. Vi ser helst att du har möjlighet att börja innan sommaren.

Som projektingenjör hos oss får du möjlighet att utvecklas och inhämta exklusiva kunskaper i en unik patenterad teknik och ditt arbete kommer att vara av stor betydelse för bolagets framtida utveckling.

Skicka in din ansökan snarast, vi genomför intervjuerna löpande.

Add to My Account
<< Back