<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Projectmedewerker 'Week van de vooruitgang'

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Sustainability, Climate, CSR, EMS
Location Netherlands - Europe
Type Temporary / Contract / Seasonal
Status Part Time / Per Day
Level Mid Level
Deadline 22/06/2009
Company Name Milieudefensie
Contact Name
Website Further Details / Applications
Milieudefensie logo
Directory Entry :
Also Listing:
Description

In de Week van de Vooruitgang worden honderden lokale activiteiten georganiseerd waarbij duurzame mobiliteit centraal staat. De week wordt georganiseerd door stichting LOAZ en vindt in 2009 voor de zevende keer plaats van 13 t/m 22 september. Milieudefensie coördineert de week en organiseert in deze week de Autovrije Dag.

Naast Milieudefensie nemen onder andere Veilig Verkeer Nederland, ROVER en het Klimaatverbond deel aan de Week van de Vooruitgang. De week is een Europees initiatief en wordt gesteund door de Nederlandse overheid. Voor het Projectbureau Week van de Vooruitgang zoeken wij per direct een:

Projectmedewerker
(0,8 fte)


Als projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor organisatorisch en communicatief werk binnen het project. Je concentreert je op de organisatie en promotie van de Week van de Vooruitgang, de Autovrije Dag en de website. Je werkt nauw samen met de projectleider.

Taken:  Communicatie met gemeenten en andere betrokken partijen, het organiseren en coördineren van activiteiten op o.a. de autovrije dag; opstelling en bewaking van een planning en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden; logistieke voorbereiding en beheer van verzendingen en acties; actueel houden van de website; mobiliseren van groepen en het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Functie-eisen:  Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
Je bent resultaatgericht, creatief in het zoeken naar oplossingen, flexibel en bent goed in staat zelfstandig te werken. Uiteraard beschik je over prima organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je toont betrokkenheid, initiatief en je kunt goed omgaan met het werken met deadlines. In deze functie is het van belang dat je in staat bent om anderen te enthousiasmeren en te stimuleren.

Wij bieden: Een tijdelijk dienstverband tot 1 oktober 2009. Het salaris ligt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, tussen de  € 2.357.- en de
€ 3.100.- bij een volledig dienstverband.

Add to My Account
<< Back