<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Projectmedewerker Klimaatcampagne (stagiair / vrijwilliger)

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors
Location Netherlands - Europe
Type Temporary / Contract / Seasonal
Status Part Time / Per Day
Level First Level
Deadline 15/05/2010
Company Name Milieudefensie
Contact Name
Website Further Details / Applications
Milieudefensie logo
Directory Entry :
Also Listing:
Description

Projectmedewerker Klimaatcampagne (stagiair / vrijwilliger)

— gearchiveerd onder:

(Periode: per direct – 1 november, 2 – 4 dagen per week, in overleg te bepalen)

 

Milieudefensie gaat eind mei van start met een campagne om supermarkten te bewegen hun koelingen af te dekken. Thuis laat je je koelkast toch ook niet open staan? Het verspilt energie en geld. We willen met vrijwilligers in het land bij een groot aantal supermarkten het aantal vierkante meters open koelingen opmeten. Daarnaast vragen we gemeenten om hun supermarkten aan te spreken. Voor de activiteiten in dit project hebben we hulp nodig op organisatorisch en inhoudelijke vlak. Van jou?

 

Taken:

  • Logistieke ondersteuning aan de campagne, bijv. bij het organiseren van activiteiten en acties, werving van vrijwilligers, materiaalbeheer, mailingen verzorgen

  • onderzoek naar het beleid van supermarkten en gemeenten op het gebied van open koelingen

Je wordt onderdeel van het projectteam. Bepaling van je precieze taken gebeurt in overleg, hierbij wordt rekening gehouden met jouw specifieke interesses. 

Wie zoeken wij?

Je bent een organisatorisch talent. Je kunt je snel op een onderwerp inwerken, je houdt overzicht, je bent stressbestendig en je houdt van dynamiek. Je bent zelfstandig en hebt oog voor de klussen die er liggen.

Verder ben je resultaatgericht, betrokken, collegiaal, initiatiefrijk en je bent iemand op wie we kunnen rekenen. De werkzaamheden vinden voor het grootste deel plaats op het kantoor van Milieudefensie in Amsterdam. 

Wij bieden:

Een levendige en informele werksfeer, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vergoeden we jouw reis- en andere onkosten en kun je gratis meelunchen aan onze goed gedekte biologische eettafel. Je werkt aan de Nieuwe Looiersstraat in Amsterdam (per tram bereikbaar vanaf CS / Amstelstation). Je werkt op een vrijwilligerscontract. Als vrijwilliger/stagiair heb je het recht om te solliciteren op interne vacatures.

Add to My Account
<< Back