<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Programhandläggare

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Sustainability, Climate, CSR, EMS
Location Sweden - Europe
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 17/04/2017
Company Name Stockholm Resilience Centre - Stockholm University
Contact Name
Website Further Details / Applications
Stockholm Resilience Centre - Stockholm University logo
Also Listing:
Description

Stockholms Resilienscentrum (SRC) är ett internationellt forskningscenter som utvecklar forskning om hållbar utveckling och skötsel av biosfären.

Programhandläggaren kommer att vara en central kugge i SRC:s program GRAID (Guidance for Resilience in the Anthropocene: Investments for Development). Programmet syftar till att göra synteser och bidra med nya insikter och praktiska metoder, baserat på det senaste kunskapsläget inom resilienstänkande, och det är ett strategiskt bidrag till den internationella utvecklingsagendan. Befattningen omfattar kvalificerade och stimulerande arbetsuppgifter och programhandläggaren kommer att ingå i ett team som gör skillnad för en hållbar utveckling, baserad på kunskap från internationellt ledande forskning, inte minst bland de mest utsatta områdena och människorna i världen. GRAID är finansierat av Sida och är en del i ett strategiskt partnerskap – the Global Resilience Partnership (GRP) – mellan Rockefeller Foundation, USAID och Sida. GRAID är ett globalt program med många internationella kontakter och med verksamhet i flera länder, inte minst i Afrika.

Arbetsuppgifter
Programhandläggaren kommer att arbeta i en internationell miljö nära ledningen för GRAID-programmet och SRC:s administrativa enhet med avancerade uppgifter som inkluderar rapportering till Sida, budgetanalys, underlag för verksamhetsplanering, upphandlingar, upprättande av kontrakt och avtal, samordna rekryteringar, mötesplanering och andra administrativa stödfunktioner.

Kvalifikationer
Vi söker en flexibel, initiativrik och serviceinriktad person med goda koordinerings­egenskaper som uppskattar att ta ansvar och som trivs med ett högt tempo i ett internationellt team.

Krav:

  • mycket god kunskap om budgetuppföljning och rapportering
  • god kunskap om upphandling
  • erfarenhet av avtal och kontrakt, gärna från svensk offentlig sektor
  • erfarenhet av att koordinera arbete
  • vana av att ta egna initiativ  
  • god samarbetsförmåga
  • utmärkta kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt.

Goda kunskaper i ekonomisystemet Raindance är meriterande.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare. Önskemål om deltid kan diskuteras. Stockholms universitet tillämpar sex månaders provanställning och individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde enligt överenskommelse. 

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av biträdande föreståndare Olof Olsson, olof.olsson@su.se.

Fackliga företrädare
Anqi Lindblom-Ahlm (Saco-S) och Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST och Lärarförbundet), tfn 08-16 20 00 (vx), samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen ”Ansök”. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms universitet – hos oss ger utbildning och forskning resultat.

Sista ansökningsdag: 2017-04-17

Add to My Account
<< Back