<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Miljökonsult mark- och grundvatten

Posted
Reference URS44619   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors
Location Sweden - Europe
Town/City Solna
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 31/05/2010
Company Name URS Europe
Contact Name James Shepherd
Telephone 0044 208 9443395
Fax 0033 (0)1 55 69 20 55
Email james_shepherd@URSCorp.com
Website Further Details / Applications
URS Europe logo
Also Listing:
Description
IMPORTANT:  This Advertiser has requested that applicants MUST be National Residents / Valid Work Permit-holders.  Other applicants need not apply.

 

Som miljökonsult i vår mark- och grundvattengrupp kommer du att självständigt ansvara för projektledning, inklusive budgetuppföljning och koordinering med kunder, myndigheter och entreprenörer. För att lyckas i rollen vill vi att du ska vara affärsmässig och relationsskapande. Vidare har du ett intresse av förhandlingar med kunder och underleverantörer.
För att passa in hos oss är det viktigt att vara en initiativrik och kommunikativ lagspelare. Vi är en ung organisation som vuxit i snabb takt, vilket både är roligt och utmanande. Arbetstempot i projekten är ofta högt, varför flexibilitet och en god förmåga att prioritera är utmärkande egenskaper hos dig. Resor ingår också i jobbet, både i Sverige och utomlands.

Till vår mark- och grundvattengrupp söker vi konsulter med minst fem års erfarenhet av miljötekniska markundersökningar och saneringar, samt ett par års projektledningserfarenhet. I din roll har du självständigt drivit planeringen med kunder, myndigheter och entreprenörer.
Du har en akademisk examen inom miljöteknik, geologi, geohydrologi eller liknande. Du bör också ha dokumenterad erfarenhet av miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar eller åtgärdsutredningar.
Vi är mycket glada över att ha medarbetare och kunder med många olika nationaliteter. Detta ställer emellertid krav på god engelska i tal och skrift hos alla anställda. Utmärkt svenska i tal och skrift är ett krav. Kunskap i ytterligare nordiska språk är meriterande. B-körkort är också ett krav.

Add to My Account
<< Back