<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Konsulent

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Sustainability, Climate, CSR, EMS
Location Norway - Europe
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 15/06/2009
Company Name Bjerknes Centre for Climate Research
Contact Name
Website Further Details / Applications
Bjerknes Centre for Climate Research logo
Also Listing:
Description

Unifob klima (http://www.bjerknes.uib.no/) er en avdeling i forskningsselskapet Unifob AS (http://www.unifob.uib.no/) - et selskap eid av Universitetet i Bergen (UiB). Det er ca. 60 ansatte ved avdelingen som driver med klimaforskning i samarbeid med Universitetet i Bergen, Nansen Senter for miljø og fjernmåling og Havforskningsinstituttet. Senteret administrerer ca 50 større og mindre forskningsprosjekt med en omsetning på ca. 52 mill. Forskningen inkluderer studier av fortidens, nåtidens og framtidig klimautvikling, og involverer et bredt spekter av naturvitenskaplige fagdisipliner.

Vi ønsker en initiativrik og serviceinnstilt kollega med erfaring og interesse for internt/eksternt informasjonsarbeid og forskningsadministrative oppgaver. Du vil jobbe tett sammen med og rapportere til informasjonsansvarlig og forskningskoordinator, og vil bidra til å styrke disse ansvarsområdene. Evne til å arbeide selvstendig, systematisk og målrettet vil bli vektlagt. I tillegg kreves gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og søkere må beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig. Bjerknessenteret er inne i en endringsprosess og den som blir ansatt vil kunne bli tillagt andre administrative oppgaver ved behov.

Det kreves høyere utdanning på universitet/høyskolenivå og praksis eller spesialkompetanse tilpasset stillingens funksjoner. Tilsvarende kvalifikasjoner kan også være oppnådd gjennom etter- og videreutdanning sammen med lang og relevant praksis.

Lønn som konsulent etter avtale. Unifob AS har tegnet personalforsikring for sine ansatte.

Utfyllende opplysninger kan fås ved henvendelse til forskningsdirektør Eystein Jansen, Unifob klima, e-post: eystein.jansen@bjerknes.uib.no eller personalkoordinator Tordis Lerøen, Unifob klima, tlf. 55 58 98 18, e-post: tordis.leroen@bjerknes.uib.no

Den som blir tilsatt må rette seg etter de retningslinjene som til enhver tid gjelder for stillingen.

Søknad med oversikt over utdanning og tidligere praksis, samt bekreftede kopier av vitnemål og attester, sendes til Bjerknessenteret v/Tordis Lerøen, Allégt. 55, 5007 Bergen, innen 15. juni 2009.

Søknaden skal merkes: 09/6599.

Add to My Account
<< Back