<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Junior Consultant Duurzame Mobiliteit

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Sustainability, Climate, CSR, EMS
Location Netherlands - Europe
Town/City Utrecht
Salary Range Dependent on Experience
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level First Level
Deadline 01/12/2008
Company Name Ecofys
Contact Name
Website Further Details / Applications
Ecofys logo
Directory Entry : Environmental Jobs with...Ecofys is one of the world's largest consulting firms for energy efficiency, renewable energy and climate policy.
Also Listing:
Description

Junior Consultant Duurzame Mobiliteit 32-40 uur

De functie
Als junior consultant geef je advies aan bedrijven over inzet van schonere en duurzamere transportbrandstoffen in hun wagenpark. Je houdt je bezig met het leggen van het eerste contact, bezoekt bedrijven en verricht en presenteert haalbaarheidstudies om bedrijven te overtuigen van de mogelijkheden van alternatieve motorbrandstoffen en schonere voertuigtechnologie. Tijdens deze contactmomenten achterhaal je tevens de door de wagenparkbeheerder beleefde barrières: technisch, financieel, organisatorisch en gevoelsmatig. Vanuit een enthousiast en dynamisch team richt je je in beginsel op het werkgebied Nederland.

De persoon
Onze ideale kandidaat combineert goede adviesvaardigheden met ervaring met autotechniek en een universitaire opleiding (werktuigbouwkunde of HTS autotechniek met vervolgstudies). Je bent in staat een modelmatige wagenparkanalyse uit te voeren en op basis hiervan een advies op te stellen en dit te presenteren. Je bent bovendien uitstekend in staat, in een gesprek te achterhalen, wat de klantvraag, bezwaren, belangen en randvoorwaarden zjn. Daarnaast beschik je over goede presentatie-en schrijfvaardigheden.

Ons aanbod
Naast een prettige, informele werksfeer biedt Ecofys een goed salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie
Heb je inhoudelijke vragen m.b.t. de functie? Neem dan contact op met Menno Chang, Senior Consultant van de afdeling Energy Management, telefoon 030-2808449 of e-mail
M.Chang@ecofys.nl

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je aan de slag in een dynamische, internationale omgeving, richt dan jouw sollicitatiebrief met CV onder vermelding van vacaturenummer pemnnl07003 aan: Ecofys BV, t.a.v. Liesbeth de Boer HR Assistant Ecofys B.V., l.deboer@econcern.com

Add to My Account
<< Back