<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Green Office - harjoittelija järjestelmämuutoksen tueksi

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Environmental, CSR & Sustainability
Location Finland
Type Temporary / Contract / Seasonal
Status Full Time
Level Voluntary & Interns
Deadline 22/08/2018
Company Name WWF
Contact Name HR
Website Further Details / Applications
WWF logo
Directory Entry : Environmental and Wildlife Jobs with WWF. WWF's mission is to stop the degradation of our planet's natural environment, and build a future in which humans live in harmony with nature.
Also Listing:
Description

Tule mukaan uudistamaan verkkopalvelua, jonka avulla toimistot pienentävät ekologista jalanjälkeään!

Haemme harjoittelijaa tukemaan Green Office -ympäristöjärjestelmän uudistusprojektia WWF Suomen yritysyhteistyötiimiin ajalle 15.9.2018–28.2.2019.

Projektissa päätehtäväsi on laadukas tiedonsiirto sekä -etsintä. Oman osaamisesi mukaan rooliisi kuuluu myös esimerkiksi asiakaskyselyn toteuttamista, materiaalien päivittämistä, datan analysointia tai asiakaspalvelussa avustamista.

Harjoittelijana tärkein ominaisuutesi on tarkkuus. Sinulla on sitkeyttä tehdä rutiininomaista, toistuvaa tiedonsiirtoa ja suoritat annetut tehtävät itsenäisesti ja näppärästi.

Vahvuuksina pidämme kokemusta työskentelystä erilaisten ohjelmistojen parissa sekä kiinnostusta ympäristöasioihin. Sinulla saattaa olla myös muuta kiinnostavaa osaamista esimerkiksi palvelumuotoiluun, verkkopalvelun toiminnallisuuksien ymmärtämiseen tai datan analysointiin liittyen. Paikka sopii myös ympäristöalan opiskelijalle, jolle ajankohtaisen tiedon hakeminen on tuttua.

Green Office -harjoittelijana tuot oman osaamisesi mukaan kiinnostavaan kehitysprojektiin ja saat kokemusta uuden verkkopalvelun rakentamisesta ja käyttöönotosta. Kanssamme pääset tekemään töitä kestävän kehityksen puolesta hyvässä porukassa!

Harjoittelun sijaintina on toimistomme Helsingin Sörnäisissä ja harjoittelupalkka on 1 189 €/kk. Hae paikkaa 22.8.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi sekä CV sähköpostitse: rekrytointi@wwf.fi Lisää viestisi otsikkoon tunnus "Green Office-harjoittelija".

Lisätietoja voit kysyä yritysyhteistyön johtaja Kati Malmelinilta: kati.malmelin@wwf.fi, 040 500 5485.

WWF Green Office on käytännönläheinen ympäristöjärjestelmä toimistoille. Sen avulla työpaikat voivat pienentää ekologista jalanjälkeään sekä vähentää hiilidioksidi- ja kasvihuonekaasupäästöjään. greenoffice.fi 

Add to My Account
<< Back