<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Face to Face - Projektikoordinaattorina

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors
Location Finland - Europe
Type Temporary / Contract / Seasonal
Status Full Time
Level First Level
Deadline 25/11/2009
Company Name Greenpeace
Contact Name Human Resources
Website Further Details / Applications
Greenpeace logo
Directory Entry : Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace.
Also Listing:
Description

Haemme pohjoismaiseen tiimiimme, Helsingin toimistoomme, itsenäistä ja tavoitehakuista FACE TO FACE –PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Projektikoordinaattorina vastaat Direct Dialogue –kampanjan pyörittämisestä ja tulostavoitteiden toteutumisesta Suomessa.  Feissarimme katutiimeissä muodostavat projektin ytimen. Tärkeä osa työstäsi on projektihenkilöstön rekrytointi, koulutus ja motivointi. Seuraat tarkasti projektin tuloksellisuutta ja työskentelet yhteistyössä tiiminvetäjien kanssa varainhankintatulosten parantamiseksi. Projektin vetämiseen kuuluu myös paljon feissareiden valmennusta ja koulutusta kentällä tukien tiiminvetäjiä sekä itse feissausta yhdessä tiimien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta tulosvastuullisesta työstä sekä tiiminvetämisestä ja ryhmätyöskentelystä. Olet hyvä motivoimaan ja kannustamaan muita saavuttamaan tavoitteensa sekä palat halusta saavuttaa projektille asetetut tavoitteet. Sinulla on myös tervettä maalaisjärkeä sekä erinomaiset ongelmanratkaisu- ja kommunikointitaidot. Tehtävä edellyttää valmiutta säännölliseen matkustamiseen.

Odotamme sinulta lisäksi sitoutumista Greenpeacen arvoihin, soveltuvaa koulutusta tai kokemusta sekä hyvää suomen ja englanninkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan kokopäivätyön kansainvälisessä järjestössä. Ensisijaisesti haemme projektikoordinaattoria 9 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.2010 alkaen mutta työsuhteen pituudesta olemme myös valmiita neuvottelemaan.  

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kanssa sähköpostitse viimeistään 25.11.2009 osoitteeseen kati.ketola@greenpeace.org. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat puhelimitse varainhankkija Kati Ketolalta 19. - 20.11. klo 10-15 puh. 09-622 922 12.

Add to My Account
<< Back