<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Directeur (1,0 fte)

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors
Location Netherlands - Europe
Town/City Amsterdam
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Senior Level
Deadline 31/08/2009
Company Name Milieudefensie
Contact Name
Website Further Details / Applications
Milieudefensie logo
Directory Entry :
Also Listing:
Description

Als directeur van Milieudefensie vorm je samen met vier managers het managementteam van de organisatie. Dat is gezamenlijk verantwoordelijk voor het goed functioneren van de organisatie.

Verantwoordelijkheden: Als directeur treed je op als vertegenwoordiger van Milieudefensie. Je bent de schakel tussen de werkorganisatie en het bestuur van de vereniging en eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het beleid van Milieudefensie. Dit draag je zowel intern als extern uit. Je geeft leiding aan de vier managers en ziet toe op goede interne communicatie. Als directeur leg je verantwoording af aan het bestuur.

Taken: Je takenpakket bestaat in hoofdlijnen uit: het zorgdragen voor de voorbereiding, uitwerking en uitvoering van het door bestuur en Algemene Ledenvergadering vast te stellen beleid; het vertegenwoordigen van Milieudefensie in contacten met derden; optreden als woordvoerder van Milieudefensie; zorgdragen voor het opstellen en uitvoeren van het Algemeen Beleidsplan; aansturen van de leden van het managementteam; voorbereiden en (laten) uitvoeren van bestuursbesluiten en tot slot het vervullen van de rol van werkgever, bestuurder in de zin van de WOR.

Wij zoeken: Iemand met enthousiasme die het bureau van Milieudefensie op een motiverende manier aanstuurt. Met een academisch werk- en denkniveau en ruime aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Met kennis op het gebied van milieubeleid. Met een goed ontwikkeld strategisch inzicht, visie en analytisch vermogen. Die besluitvaardig is en kan delegeren. Een inspirerend, integer en betrokken leider met bindend vermogen en gevoel voor organisatieprocessen. Die open staat voor dialoog en onafhankelijk is in zijn oordeel.

Wij bieden: Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is, afhankelijk van je ervaring, maximaal €4.744 bruto per maand.

Add to My Account
<< Back