<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Coördinator Milieudefensie Actieve Ledendag (vrijwilliger)

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors
Location Netherlands - Europe
Type Temporary / Contract / Seasonal
Status Part Time / Per Day
Level Voluntary & Interns
Deadline 01/01/2011
Company Name Milieudefensie
Contact Name
Website Further Details / Applications
Milieudefensie logo
Directory Entry :
Also Listing:
Description

Jaarlijks organiseert Milieudefensie drie Actieve Ledendagen, HET evenement voor iedereen die actief is voor Milieudefensie of dat zou willen worden! Naast een afwisselend programma met zowel doe- als denkworkshops, bieden we de deelnemers ruimschoots gelegenheid om nader kennis te maken met mede-vrijwilligers. De Actieve Ledendag is een mix van leuke mensen ontmoeten, lol hebben en lekker eten. De dag is gevuld met workshops als: leren actiefoto’s maken, steltlopen of mensen aanspreken op straat, en meedenken over én meedoen met campagnes en activiteiten van Milieudefensie. 

Taken:

Jij zult de eerste dag in 2011 op 29 januari gaan organiseren. Dit houdt in dat je de logistieke zaken van de dag organiseert (locatie, catering), je stuurt de vrijwilligers op dag zelf aan en je zorgt voor een prettig en gesmeerd verloop van de Actieve Ledendag. Je hoeft niet het wiel uit te vinden: draaiboeken etc. van vorige edities liggen klaar.

Daarnaast zorg je voor een goede inhoudelijke invulling van het programma, en je werft deelnemers voor de dag.

In de periode na de ALD zal je je bezig houden met de evaluatie en de geleerde lessen: hoe zorgen dat een volgende Actieve Ledendag nog succesvoller wordt? Daarnaast zal je al een aantal voorbereidingen treffen voor ALD in juni.

Je werkt samen en overlegt met een achterbanmedewerker van Milieudefensie om het evenement tot een groot succes te maken.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een organisatorisch talent die ervaring heeft met het opzetten van activiteiten. Je kan zelfstandig te werk kan en snel schakelen om deze activiteit op korte termijn goed op poten te kunnen zetten. Je hebt goede sociale vaardigheden om vrijwilligers en deelnemers te woord te staan en aan te sturen.

Daarnaast zoeken we iemand met een goed analytisch vermogen om in de maand na de ALD een goede evaluatie te doen.

Wij vragen je zaterdag 29 januari vrij te houden.

 Wij bieden:

Een levendige en informele werksfeer, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vergoeden we jouw reis- en andere onkosten en kun je gratis mee lunchen aan onze goed gedekte biologische eettafel. De werkzaamheden vinden plaats op het kantoor van Milieudefensie in Amsterdam. Je werkt aan de rand van het centrum van Amsterdam (per tram bereikbaar vanaf CS / Amstelstation). Je werkt op een vrijwilligerscontract. Als vrijwilliger/stagiair heb je het recht om te solliciteren op interne vacatures.

Meer informatie? Via Hester Schoute, 020-550 73 00.

Reacties: met motivatie + CV naar hester.schoute@milieudefensie.nl, of Postbus 19199, 1000 GD Amsterdam, t.a.v. Hester Schoute.

Add to My Account
<< Back