<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Consultant Duurzaam Bouwen

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors
Location Netherlands - Europe
Town/City Utrecht
Salary Range Dependent on Experience
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 01/12/2008
Company Name Ecofys
Contact Name
Website Further Details / Applications
Ecofys logo
Directory Entry : Environmental Jobs with...Ecofys is one of the world's largest consulting firms for energy efficiency, renewable energy and climate policy.
Also Listing:
Description

De functie
Als consultant ben je betrokken bij de uitvoering van diverse projecten op het gebied van energiezuinige gebouwen. Daarbij werk je in opdracht van de projectleiders van de betreffende projecten. Je werkgebied is in beginsel Nederland. Je opereert in een enthousiast en dynamisch team.

De persoon

Een universitaire of HBO opleiding op het gebied van bouwkunde, bouwfysica of bouwprojectmanagement vormt een goede basis. Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar ervaring in de bouwsector.

Je organisatietalenten zijn goed ontwikkeld. Je hebt een commerciële houding en ondernemingsgeest. Je bent enthousiast, energiek en creatief. Je communiceert goed en weet de relaties met externe partijen goed te onderhouden. Zowel in het Engels als in het Nederlands is je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid uitstekend.

Ons aanbod

Naast een prettige, informele werksfeer biedt Ecofys een goed salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie
Heb je inhoudelijke vragen m.b.t. de functie? Neem dan contact op met, Mark Joenje, Manager van de afdeling Design and Construct Services, tel 030 – 280 8324,
m.joenje@ecofys.com

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je aan de slag in een dynamische, internationale omgeving, richt dan jouw sollicitatiebrief met CV onder vermelding van vacaturenummer pdcsnl06024 aan: Ecofys BV, naar Liesbeth de Boer HR Assistant Ecofys B.V., l.deboer@econcern.com

Add to My Account
<< Back