<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Consultant Bouwfysica

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors
Location Netherlands - Europe
Town/City Utrecht
Salary Range Dependent on Experience
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 01/12/2008
Company Name Ecofys
Contact Name
Website Further Details / Applications
Ecofys logo
Directory Entry : Environmental Jobs with...Ecofys is one of the world's largest consulting firms for energy efficiency, renewable energy and climate policy.
Also Listing:
Description

Consultant Bouwfysica

De functie
Als consultant word je betrokken bij een breed scala van werkzaamheden gerelateerd aan het ontwikkelen van duurzame gebouwconcepten voor uiteenlopende klanten in de bouwsector. Je werkt zowel aan nieuwbouw als bestaande bouw projecten. Je ontwerpt energieconcepten voor gebouwen, verricht technische en economische haalbaarheidsstudies, geeft ontwerpadviezen, bent partner in bouwteams, draagt bij aan het ontwerpen van programma’s  van eisen mbt het energieconcept en begeleid klanten in aanbestedingsprocedures. Door je kennis te combineren weet je telkens met innovatieve oplossingen te komen waarbij maximale duurzaamheid en economsiche haalbaarheid geoptimaliseerd zijn. Naast inhoudelijke advieswerkzaamheden behoren ook projectmanagement en acquisitie van projecten tot je takenpakket. Je werkt bij de uitvoering van projecten nauw samen met collega’s.

De persoon
Je bent iemand die in staat is om energiebesparings- en duurzame energiedoelstellingen te vertalen naar realistische innovatieve concepten. Je bent in staat te werken met een breed scala aan opdrachtgevers zoals architecten, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, aannemers en installateurs. Naast een technische kennis is daarom ook inzicht in architectonische mogelijkheden, de bouwkundige- en intsallatietechnische inpassing en de invloed op het gebruik van gebouwen, een vereiste. Om deze functie goed te kunnen invullen heb je:
- Een HBO of Universitaire technische opleiding (bijv. Werktuigbouw of Bouwfysica)
- Een ruime aantoonbare werkervaring bij voorkeur met kennis een affiniteit op het gebied van duurzaam bouwen en (toepassen van) duurzame energie- en energiebesparingstechnieken in de bouw.
- Een praktische inslag gekoppeld aan het vermogen strategisch en conceptueel te denken.
- Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Ons aanbod

Ecofys is onderdeel van de Econcern Holding. Een sterk groeiende internationale organisatie die in meer dan 20 landen vertegenwoordigd is. Wij bieden een professionele en ambitieuze werkomgeving met de vrijheid om nieuwe markten te ontwikkelen. Naast een prettige, informele werksfeer biedt Ecofys een goed salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werktijd van minimaal 32 uur is bespreekbaar.

Jouw reactie
Heb je inhoudelijke vragen m.b.t. de functie? Neem dan contact op met Mark Joenje, Manager DCS, telefoon +31 (0)30 2808424 of e-mail
m.joenje@ecofys.nl

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je aan de slag in een dynamische, internationale omgeving, stuur dan je reactie onder vermelding van “Junior Consultant Energie in Gebouwen ” per e-mail naar Liesbeth de Boer HR Assistant Ecofys B.V., l.deboer@econcern.com

Add to My Account
<< Back