<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Kundeassistent til DONG Energy kundecenter i Vejen

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Sustainability, Climate, CSR, EMS
Location Denmark - Europe
Town/City Syddanmark / Hovedstaden
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level First Level
Deadline 06/03/2011
Company Name Dong Energy
Contact Name
Website Further Details / Applications
Dong Energy logo
Also Listing:
Description

Til vores kundecenter privat i Vejen søger vi nu en ekstra kundeassistent.

Kundecentret betjener alle vores private naturgaskunder samt vores olie- og gasservicekunder. Vi svarer alle de henvendelser, vi får på telefoner, breve og mails. Desuden sørger vi for registrering af fra- og tilflytninger, udskrivning af leverings- og serviceaftaler, samt mange andre administrative opgaver i forbindelse med betjening af kunderne.

Vi har brug for dig den 1. maj 2011 eller snarest.

Ansvar og arbejdsopgaver

Dine daglige arbejdsopgaver vil være at:

  • Besvare og behandle telefoniske og skriftlige henvendelser fra private naturgas- og servicekunder
  • Administrative opgaver, som knytter sig til henvendelserne bla. registrering af fra- og tilflytninger, udskrivning af leverings- og serviceaftaler, oprettelse af betalingsaftaler mv.
  • Øvrige opgaver omfatter oprettelse af nye kunder, registrering af aftaler, behandling af returpost, håndtering af lukkebilag samt ad hoc opgaver. Desuden delvis varetagelse af kasse- og receptionsopgaven i Vejen.

Derudover er det vigtigt, at du vil være med til sikre et højt serviceniveau af vores kunder, samt har lyst til bidrage med ideer til fortsat optimering af forretningsgange og processer.

Din profil

Du er kontoruddannet, gerne kombineret med erfaring fra et kundecenter. Vi forventer, at du har minimum tre års relevant erhvervserfaring og er rutineret bruger af Office pakken. Har du desuden har kendskab til SAP vil det være en fordel.

Derudover er du systematisk, struktureret og serviceminded. Du holder af at være en del af et hold samt har flair for at skabe gode samarbejdsrelationer, såvel internt som eksternt. Som person er du nysgerrig, initiativrig, har en god humoristisk sans og fungerer godt som sparringspartner.

Vi tilbyder

Vi er en afdeling med 10 medarbejdere, som sidder i åbne kontorlandskaber. Vi har en uformel omgangstone.

Vi går ind for uopfordret videndeling og selvstændige initiativer, ligesom vi forventer en høj grad af selvstændighed og handlekraft.

Send os din ansøgning eller ring og hør nærmere

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Else Jensen på +45 99 55 86 84, hvis du vil vide mere om jobbet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, cv samt relevante eksamensbeviser via vores hjemmeside dongenergy.com/job senest den 6. marts 2011.

DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner med hovedsæde i Danmark. Vores forretning er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere og handle energi og tilknyttede produkter i Nordeuropa. Vi beskæftiger omkring 6.000 medarbejdere og omsatte for over 50 mia. kr. (EUR 6,6 mia.) i 2009. For yderligere information, se www.dongenergy.com.

Add to My Account
<< Back