<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Commercieel project managers duurzame energie

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors
Location Netherlands - Europe
Town/City Utrecht
Salary Range Dependent on Experience
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Senior Level
Deadline 01/09/2008
Company Name Grontmij
Contact Name HR
Email wim.groenevelt@grontmij.nl
Website Further Details / Applications
Grontmij logo
Also Listing:
Description

Grontmij is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor bouw, infrastructuur, milieu, water, energie en industrie. Gericht op advies, ontwerp, engineering, management en turnkey-realisatie van projecten. Met zo’n 7.000 medewerkers actief in Europa. Wij ontwerpen en realiseren plannen voor de toekomst door mensen en partijen in regio’s bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden. Wij doen dat met respect voor de omgeving, voor onze klanten en voor elkaar.

Grontmij Climate & Energy komt graag in contact met:

COMMERCIEEL PROJECTMANAGERS DUURZAME ENERGIE

Standplaats: De Bilt

Climate & Energy richt zich planontwikkeling en advisering in de sector duurzame energie. Daarbij wordt kennis van locatieontwikkeling, technische kennis van energieopwekking, energiedistributie en procesmanagement gecombineerd. In Nederland is Climate & Energy actief op het gebied van bio-energie uit schone en duurzame brandstoffen, warmtekoude-opslag in gebouwde omgeving en windenergie op land en in zee. Grontmij is sterk gericht op de belangen en doelstellingen van betrokken partijen om te komen tot praktische resultaten, het financieren, realiseren en exploiteren van een succesvol duurzaam energieproject. In deze sector wordt nauw samengewerkt met collega’s in Denemarken, Zweden en Engeland. Gezien het brede werkterrein is er ruimte voor meerdere functionarissen die elk in hun eigen werkgebied actief zullen zijn.

Wat doet een commercieel projectmanager bij Grontmij?
Als commercieel projectmanager duurzame energie projecten ben je verantwoordelijk voor het verwerven van duurzame energieprojecten. Het gaat bijvoorbeeld om houtgestookte warmtekrachtcentrales, warmtepompsystemen, vergistingsinstallaties en windparken. Hiervoor heb je intensief contact met diverse stakeholders zoals overheden, projectontwikkelaars, financiers en overige belanghebbenden zoals omwonenden van projectlocaties. Je beoordeelt initiatieven en locaties op technische, financiële en bestuurlijke haalbaarheid. Daarbij is het van belang dat u partijen kunt adviseren en begeleiden in hun ambitie op het gebied van duurzame energie.

Wie ben jij?
Je bent een zelfstandige en resultaatgerichte ondernemer met een opleiding op academisch niveau. Je bent initiatiefrijk en in staat om lange termijn plannen te ontwikkelen samen met onze partners en opdrachtgevers. Daarnaast ben je geschoold in een technische, bedrijfskundige en/ of bestuurlijke richting en heb je een ruime ervaring met projectmanagement, bij voorkeur in het werkgebied energie. Toepassing van windenergie of bio-energie, procedures in het kader van Ruimtelijke Ordening en verhoudingen in lokaal en regionaal bestuur behoren tot je werkervaring. Je kunt kansen omzetten in resultaten.

Wat bieden wij?
Grontmij biedt je een uitdagende en zelfstandige functie waarin je de mogelijkheid krijgt om langdurige trajecten tot een succes te maken. Je maakt deel uit van een professioneel team van internationale deskundigen waarmee je samenwerkt in een branche die sterk in ontwikkeling is. Grontmij biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto en een goede pensioenregeling. Grontmij besteedt veel tijd en geld aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer ir. H.J.W. Postma, commercieel directeur Climate & Energy, telefoon 030 2207 295 of 06 5140 8560.

Sollicteren?
Je kunt schriftelijk solliciteren door je brief met curriculum Vitae te sturen aan:

Grontmij Climate & Energy bv
T.a.v. de heer H.W. Groenevelt
Postbus 203
3730 AE De Bilt
wim.groenevelt@grontmij.nl

Add to My Account
<< Back