<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Adviseur energietechnologie

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors
Location Netherlands - Europe
Town/City Utrecht
Salary Range Dependent on Experience
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 01/08/2008
Company Name Grontmij
Contact Name HR
Email joost.busscher@grontmij.nl
Website Further Details / Applications
Grontmij logo
Also Listing:
Description

Grontmij is een van de grootste adviesbureaus van Europa en voert hoogwaardige dienstverlening uit met spraakmakende projecten. Van advisering en haalbaarheidsonderzoek tot en met realisatie van turnkey projecten. De omvang van de projecten varieert van klein en compact tot zeer groot en complex. Onze opdrachtgevers komen zowel uit het bedrijfsleven als de overheid.

In de cluster Infrastructuur & Milieu zijn ongeveer vijfhonderd medewerkers werkzaam. Binnen de afdeling Water & Energie vormt het thema energie een speerpunt. We bouwen aan een team van energieadviseurs, dat zich onderscheidt door zijn technische voorsprong en zijn integrale aanpak en waarin ruimte is nieuwe creatieve inbreng.

Water & Energie in De Bilt zoekt voor uitbreiding van het energieteam op korte termijn een:

ADVISEUR ENERGIETECHNOLOGIE

Standplaats: De Bilt

Wat doet een adviseur energietechnologie bij Grontmij?
Je ondersteunt onze klanten (overheid en bedrijfsleven) bij het uitwerken van projecten en concepten op het gebied van energiebesparing, duurzame energie en energiedistributie. Aandachtspunten binnen het team zijn momenteel: haalbaarheidsstudies duurzame energie (nadruk op bio-energie), technische onder-steuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten op het gebied van vergisting, biogastoepassingen, inzet vaste biobrandstoffen en warmtedistributie. Met je ideeën, expertise en netwerk geef je mede invulling aan de richting van het team.

Wie ben jij?
Je beschikt over een opleiding op academisch of hbo niveau en je hebt de nodige ervaring opgedaan in het energieveld. Je beschikt uiteraard over een degelijke basiskennis van het onderwerp energietechnologie. Je bent resultaatgericht en sociaal vaardig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we jou?
Naast een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je ruimte voor ontwikkeling, vrijheid en zelfstandigheid om jezelf en onze organisatie verder te professionaliseren. Grontmij kenmerkt zich door uitstekende loopbaanmogelijkheden. Je treft een werkveld dat sterk in de belangstelling staat en voortdurend in ontwikkeling is en waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd. Grontmij is een informele en praktijkgerichte organisatie met innovatieve oplossingen die passen in een liberaliserende markt en de maatschappelijke trends, zowel nationaal als internationaal.

Geïnteresseerd?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer drs. Gerard Smakman, telefoon 030-220 79 08 of de heer dr. ir. Jelle Roorda, teamleider, telefoon 030-220 79 02.

Solliciteren?
Je sollicitatiebrief kun je samen met je curriculum vitae mailen naar Joost Busscher o.v.v. de functietitel en het vacaturenummer.

Grontmij Infrastructuur & Milieu
Afdeling Personeel & Organisatie
T.a.v. Joost Busscher, recruiter
Postbus 203
3730 AE De Bilt
joost.busscher@grontmij.nl

Add to My Account
<< Back